Tule testaamaan kestävyyskuntosi 8.12. Cooperin testiin tai UKK-kävelytestiin

22.11.2018

Joulukuun TalviJuoksuSarjan yhteydessä lauantaina 8.12. järjestetään vuoden 2018 Kunniakierros-tapahtumien ensimmäinen osa. Heti maantiejuoksujen jälkeen klo 13 starttaavat kentällä kaikille avoimet Cooperin testit ja UKK-kävelytestit.

Kävelytestit ovat maksuttomia, Cooperin testistä maksetaan 15 € osallistumismaksu Kunniakierros-keräykseen (laskutetaan osanottajilta jälkikäteen).

Kannattaa siis tulla Harjulle koko perheen voimin kannustamaan TalviJuoksuSarjan juoksijat maaliin ja sen jälkeen haastaa vaikka isovanhemmatkin mukaan testaamaan kuntoaan kävellen!

Cooperin testissä juostaan radalla 12 minuuttia, jonka aikana on tarkoitus edetä omaan kuntotasoon nähden paras mahdollinen matka. Lopputulos kertoo kestävyyskunnosta ikään suhteutettuna vertailutaulukon perusteella. LUU:n omat kestävyysjuoksijat toimivat jäniksinä 2400m, 2800m ja 3200m tavoitematkoille.

UKK-kävelytesti soveltuu 20-65 -vuotiaille, jotka eivät harrasta kestävyysliikuntaa yli viittä tuntia viikossa. Testi suoritetaan kävellen, joten se on turvallinen kaikille. Testissä kävellään radalla kahden kilometrin matka parasta mahdollista vauhtia. Tästä saatu aika suhteutetaan henkilön taustamuuttujiin, jolloin tulokseksi saadaan indeksiluku, joka kertoo henkilön kuntotasosta omaan ikäryhmään keskimääräisesti verrattuna.

Halukkaat saavat testisuorituksistaan diplomin tapahtuman jälkeen.

» Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä

Ilmoittautumisisa otetaan vastaan myös kentällä 8.12. klo 12.30-13.00.

 

Tapahtuma Facebookissa:

» https://www.facebook.com/events/298086827468433/

 

Mikä Kunniakierros?

 

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 36 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.kunniakierros.fi.