Saara Nikanderin Juoksukoulu ja Aikuisten YU-koulu starttaavat syyskaudelle la 3.8. klo 13.00 Harjun kentällä!

29.7.2019

Juoksukoulu ja YU-koulu starttaavat yhteisellä, juoksun tekniikkaan ja juoksuharjoitteisiin perehtyvällä harjoituskerralla, jossa vetäjinä Saara Nikander, Vesa Mäki ja Idir Saada.

Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden, aikuisille suunnatut Juoksu- ja YU-koulu ovat kaikille avoimia, eivätkä edellytä muuta lähtötatasoa, kuin avoimen ja innokkaan mielen. YU-koulu harjoittelee pääsääntöisesti lauantaisin klo 13.00 ja Juoksukoulu sunnuntaisin klo 16.00. Harjoituksen kesto on tunnista puoleentoista.

Koulukaudelle osuvat sunnuntaina 25.8. "Kunniakierros Cooper" ja Kansalliset Aikuisurheilukilpailut Harjun kentällä, joten innokkaimmat pääsevät vaikka heti tuloksen tekoon. Myöhemmin syksyllä on mahdollista liittyä läpi talvikauden harjoittelevaan LUUn aikuisurheiluryhmään. Pitkänmatkan juoksusta innostuneita palvelee Lohjan Talvijuoksusarja kuukausittain marraskuusta maaliskuuhun.

LUUn "KarvalakkiOlympialaisissa" lauantaina 14.9. voi tutustua porukoihin verisessä, mutta ei niin vakavassa otatuksessa, kun kauden päättäjäisten tiimoilla kisaamme nuoret ja aikuiset - kaikki innokkaat, naisten seitsenottelun lajit, yhdessä päivässä, omavalintaisin aitakorkeuksin... "Aseta rimasi mihin haluat ja ylitä se!"

Saara Nikanderin juoksukoulu

Aikuisten yleisurheilukoulu