Aikuisurheilun treenipassi

 

Länsi-Uudenmaan Urheilijat perustivat kovan kysynnän vuoksi aikuisten harjoitusryhmän syksyllä 2014. Mukaan otetaan jatkuvasti uusia urheilijoita, joita kiinnostaa kehittyä kilpailijana eri lajeissa tai vaikka vaan liikkua omaksi ilokseen ryhmässä!

Tänä vuonna ryhmätoimintaa kehitetään ja tuodaan osaksi seuran ydintoimintaa, jonka vuoksi myös ryhmän ohjelmaa päivitetään. Ideana on tarjota kaikille kiinnostuneille mahdollisuus matalan kynnyksen harjoitteluun.

Jos haluat henkilökohtaisen harjoitusohjelman, keskustele siitä valmentajien kanssa (ohjelma ei kuulu aikuisurheilun treenipassiin).

Päävalmentajana ryhmässä toimii valmennuspäällikkö Juha Heinänen ja mukana on myös kokeneempia urheilijoita kuten Vesa Mäki, Kari Pohjola ja Toni Davidsson joilta uudet urheilijat saavat varmasti arvokkaita neuvoja.

Treenipassi-harjoitusmaksumme sisältävät mm:

  • Ohjatut säännölliset harjoitukset
  • Harjoituspaikkamaksut
  • SUL:n pm/am-kilpailumaksut
  • Seuran omien seura-/pk/ka-tason kilpailujen maksut

Harjoitusmaksuihimme ei sisälly SAUL:n pm/am/SM- tms. kilpailumaksut henkilökohtaisten lajien osalta, vaan jokainen huolehtii niistä itse. Mahdollisista poikkeuksista esim. seuramme järjestämien kisojen osalta ilmoitetaan erikseen.

 

Henkilökohtainen valmennus

 

Jos haluat henkilökohtaisen valmennussuunnitelman, sovi siitä valmentajan kanssa. Jokainen valmentaja hinnoittelee henkilökohtaisen valmennuksen itse ja sopii siitä urheilijan kanssa kahden kesken.

Lisätiedot: Valmennuspäällikkö Juha Heinänen, p. 044 999 7072, valmennus@luusport.fi