Miten pääsen mukaan?

 

Miten pääsen kilpailijana edustamaan Länsi-Uudenmaan Urheilijoita?

 

Seuramapin kautta pääset rekisteröitymään LUU:n jäseneksi, jolloin voit edustaa seuraa kaikissa aikuisurheilukilpailuissa. LUU on Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) jäsenseura.

Jäsenrekisterin hallinta sekä tiedottaminen tapahtuu osoitteeseen www.seuramappi.fi/luu

» Ilmoittautuminen tästä

Tutustu ohjeisiin tästä ennen ilmoittautumista, jotta kaikki menee oikein. Sivulta löydät myös ohjeita seuramapin käyttöön liittyen.

 

Miten pääsen viestimään seuran muiden aikuisurheilijoiden kanssa?

 

Kaikkien LUU:ta edustavien aikuisurheilijoiden kannattaa liittyä LUU:n aikuisurheilijoiden WhatsApp-ryhmään. Siellä vaihdetaan viestiä ja informoidaan tarpeen mukaan mm. yhteisesti kiinnostavista tapahtumista, kilpailuista, kimppakyydeistä, matkajärjestelyistä sekä tarvittaessa myös yksittäisistä harjoituksista.

Ja toki toisiin aikuisurheilijoihin ja ohjaajiin tutustuminen onnistuu parhaiten yhteisissä harjoituksissa ja muissa tapahtumissa.

 

Miten pääsen mukaan maksulliseen toimintaan?

 

Seuran kotisivuilla on oma osionsa aikuisurheilulle. Sinne kerätään ajankohtaista tietoa ohjatuista harjoituksista ja ryhmistä. Seuramapin kautta pääset ilmoittautumaan sinua kiinnostaviin harjoitusryhmiin - rekisteröitymisen yhteydessä olet saanut palveluun tarvittavat tunnukset.

Joidenkin harjoitusryhmien (esim. aikuisten yu-koulu, aikuisurheilun treenipassi) on lisäksi omat taustatietokyselynsä. Ne kannattaa myös täyttää, jotta harjoitukset osataan suunnitella mahdollisimman hyvin ryhmälle sopiviksi.

 

Entä jos tarvitsen henkilökohtaista valmentajaa?

 

Ota yhteyttä: valmennuspäällikkö Juha Heinänen, p. 044 999 7072, valmennus@luusport.fi

 

Mistä voin kysyä lisää LUU:n aikuisurheilutoiminnasta?

 

Ota yhteyttä: valmennuspäällikkö Juha Heinänen, p. 044 999 7072, valmennus@luusport.fi