Seuramappiohjeet

 

Harjoituksista ja tapahtumista tiedottaminen hoidetaan Seuramapin kautta

Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden jäsenrekisterin ylläpitäminen, ryhmiin ilmoittautuminen ja ryhmäkohtainen tiedottaminen tapahtuu keskitetysti Seuramappi-verkkopalvelussa.

Henkilökohtaiset harjoitusajat ja -paikat löytyvät VAIN Seuramapista. Harjoitus- ja tapahtumakalentereista esitetään verkkopalvelussa rekisteröityneille ja ryhmiin ilmoittautuneille käyttäjille kohdennettu näkymä niistä asioista, jotka koskevat juuri heitä. Seuramapilla varmistamme, että mm. ajoista ja paikoista on tarjolla vain yhtä ja oikeaa tietoa, ja että tieto kulkee kaikille asianosaisille.

Palvelun kautta voidaan lisäksi kootusti lähettää sähköpostipikatiedotteita mahdollisten äkillisten muutosten varalta. Tämä kaikki toimii kuitenkin vain palveluun rekisteröityneille. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki jäsenet huolehtivat omasta rekisteröitymisestään mahdollisimman pian.

Seuramapin käyttöönottaminen:

 

1.Avaa verkkoyhteys ja siirry selaimella osoitteeseen:
https://seuramappi.fi/luu/ilmoittaudu.php

Saat selaimeesi seuraavan näkymän:

2.Täytä rekisteröityjää koskevat perustiedot
ja valitse jaostosi, tämän jälkeen saat näkyviin jaostoasi koskevat Ryhmät - valitse niistä KAIKKI rekisteröityjää koskevat vaihtoehdot.

Täydennä tarvittaessa huoltajatiedot.

Paina lopuksi Lähetä-nappia.

3.Saat hetken kuluttua rekisteröityjän sähköpostiin tiedon ilmoittautumisen onnistumisesta sekä henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan palveluun (salasanan voit halutessasi vaihtaa palveluun tutustuessasi).

4.Kirjaudu palveluun tunnuksillasi ja tutustu tarjontaan! Voit nyt seurata oman ryhmäsi tapahtumia sekä päivittää omia tietojasi, mikäli niihin tulee muutoksia.

HUOM! Ilmoittautumiset jatkuvat automaattisesti seuraavalle kaudelle, mikäli niitä ei kirjallisesti (sähköpostitse toimisto@luusport.fi) peruta kahta viikkoa ennen seuraavan kauden alkua.

Lisätietoja:

Valmennuspäällikkö Juha Heinänen, p. 044 999 7072, valmennus@luusport.fi

Treenit, tapahtumat ja kilpailut löydät seuramappi.fi/luu osoitteesta

1.Kirjaudu tunnuksillasi osoitteeseen www.seuramappi.fi/luu

2.Siirry ”oma sivu” välilehdelle

3.Näet sivun alalaidasta ”Tapahtumat” otsikon alta tapahtumat joihin sinut on liitetty

4.Tarkemmat tiedot löydät ”kalenteri” välilehdeltä

5.Klikkaa tapahtuman nimeä jolloin sinulle aukeaa uusi ikkuna jossa voit ilmoittautua ”paikalla”(tapahtumaan tulevaksi)

         -Tämän jälkeen voit viestittää esim. kimppakyydeistä muiden mahdollisten osallistujien kesken.

6.Tapahtuman kuvauksesta löydät myös linkin ilmoittautumiseen jos kyseessä on tapahtua johon tulee ilmoittautua ennakkoon.