Aikuisurheilun Tuloskilpailut 4.-5.7.2020

Länsi-Uudenmaan Urheilijat järjestää Harjun urheilukentällä 2-päiväiset aikuisurheilun tuloskilpailut. Kilpailuissa on sarjat naisille ja miehille 30-65 v. Yli 70-vuotiaat voivat myös halutessaan kilpailla. Heittolajeissa suosittelemme oman välineen käyttöä.

Kilpailuissa ei jaeta palkintoja.

Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu alla olevalla lomakkeella viimeistään 2.7.2020 klo 23.59. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

Osallistumismaksu on 10 €/laji, LUUn jäsenet kilpailevat maksutta. Osallistumismaksu maksetaan Länsi-Uudenmaan urheilijoiden tilille FI66 5236 0420 1066 97 viimeistään 2.7.2020.

Lopullinen kilpailuaikataulu:

Ohjeita kilpailijoille: 

Kilpailuissa ei ole kansliaa. Osallistuminen varmistetaan saapumalla suorituspaikalle viimeistään 15 min ennen aikataulun mukaista lajin alkamisaikaa.  Kilpailunumeroita käytetään vain 800m ja 1500m juoksuissa, numerot jaetaan kilpailijoille lähtöpaikalla.

Omien heittovälineiden punnitus tapahtuu katsomon alla/takana ennen kilpailujen alkua. WC:t ja pukuhuoneet löytyvät kentän vieressä olevalta jäähallilta.

Tulospalvelu ja eräjaot löytyvät täältä: https://live.tuloslista.com/7813

Koronariskin minimoimiseksi pyydämme kaikilta vastuullisuutta. Huomioittehan ainakin seuraavat asiat:

  • Kilpailupaikalle saapuminen on ehdottomasti kiellettyä, jos itsellä tai perheenjäsenellä on hengitystieinfektion oireita!
  • Kilpailualueella, suorituspaikoilla ja katsomossa pyritään pitämään väljyys ja riittävä turvaväli vierustovereihin
  • Noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Heittolajien suorituspaikoilla on käsidesiä, jota on mahdollista käyttää ennen ja jälkeen oman suoritusvuoron

Kilpailuissa ei jaeta palkintoja.

Tervetuloa Lohjalle!