Yhteistyökumppaneille

 

Kesän suuri perhetapahtuma, Lohja Junior Games - LJG 2019, kisataan jälleen 26.-28.7.2019!

 

Yksi Suomen suurimmista nuorison yleisurheilutapahtumista, LJG 2019, järjestetään Lohjalla Harjun keskusurheilukentällä 26.-28.7.2019. Länsi-Uudenmaan Urheilijat järjestää kilpailun. Suomen Urheiluliitto on myöntänyt kilpailulle kansallisen nuorisokilpailun statuksen.

Lohja Junior Games on järjestetty koko seuran historian ajan - jo lähes 30 vuoden ajan. Kilpailu on aina ollut hyvin suosittu, ja viime vuosina kilpailijoita on ollut noin 600-700. Kilpailu kattaa kävelyjä lukuunottamatta lähes kaikki yleisurheilun lajit.

Kilpailuun osallistuu vuosittain myös kansainvälisiä vieraita eri maista.

Arvioimme vuosittain edellisvuoden järjestelyjen toimivuuden sekä osanottajilta saadun palautteen.

Isossa tapahtumassa myös toimitsijoita tarvitaan paljon. Viime vuosina määrä on ollut yli 100.

 

Tapahtumatori

 

Kilpailun konseptia on kehitetty sujuvammaksi, ja samalla kilpailijoiden sekä heidän huoltajiensa viihtyvyyttä halutaan kaikkiaan parantaa. Yksi lisä on tapahtumatori katsomon takana olevalla kentällä. Tapahtumatori luodaan yhdessä yhteistyökumppanien kanssa ja siellä tulee olemaan myynti- ja esittelykojuja sekä kahvio ja kisaruokailu, johon ruokaliput tilattava ennakkoon.

Nuorisokilpailun luonteen mukaisesti paikalla ollaan perheittäin ja Lohjan urheilukentällä nähdäänkin heinäkuisena viikonloppuna noin 2000 ihmistä joka päivä. Viihtyisä tapahtumatori on siis tarpeeseen.

 

Tule mukaan tekemään ja tukemaan tapahtumaa!

 

Länsi-Uudenmaan Urheilijat tarjoaa sinulle ja edustamallesi yritykselle mahdollisuuden olla mukana järjestämässä kesän suurinta perhetapahtumaa. Ole yhteydessä, niin valitaan yrityksellenne sopivin osallistumisvaihtoehto!

 

Yhteistyöterveisin,

 

Markkinointivastaava:

Karoliina Salmela, annakaroliina.salmela@gmail.com, p. 0440 310 198

 

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja:

Juha Heinänen, valmennus@luusport.fi, p. 044 999 70 72