Lohjalaisen Liikunnan Päivä la 3.9.

Lohjalaisen Liikunnan Päivä on Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden koordinoima lohjalaisten liikunnan toimijoiden - yhdistysten ja yritysten yhteinen näkyvyyspäivä, jolla markkinoidaan alkavaa syksyn toimintaa. Tapahtuma toteutetaan 2022 Lohjan Liikuntakeskuksen ja kaupallisten yhteistyökumppanien mahdollistamana.

Päätapahtuma on Lohjan torilla, toriaikaan klo 9.00 - 14.00 - esittäytyjät omilla pisteillään ja torilavan ohjelmassa. Mikäli haluatte mukaan, täyttäkää alla oleva ilmoittautumiskaavake - ohjelmakokonaisuus muotoillaan toiveita sovittaen elokuun puolessa välissä (vk 34) - pääperiaate on, että kaikki mahtuvat mukaan... Tilaisuus on osallistujille ilmainen, mutta ilman perumista käyttämättä jätetystä varauksesta peritään 50€ sakko!

Mikäli halukkaita esittäytyjiä löytyy, saattaa "esittäytymispolku" 2022 laajentua käsittämään Tennarin Liikuntatilat (suositellaan aamupäiväpainotus, ennen klo 12.00) ja Harjun kentän, pururadan ja "hiekkamontun makkaranpaistopaikan" (suositellaan klo 13.00 alkaen).

Mikäli halukkaita toriesittäytyjiä tulee enemmän kuin on mahdollista mahtua mukaan karsinta suoritetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.