Porlajuoksu 2019

Reittikartta (klikkaa suuremmaksi)

 

Aika: sunnuntai 26.5.2019 kello 12.00
Paikka: Rantakenttä, Aurlahti, Laiturikatu, Lohja

Matkat: 5km, 10km
Sarjat: tytöt alle 16v, pojat alle 16v, naiset, miehet

Sarjan parhaat palkitaan molemmilla matkoilla.

 

» Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Porlajuoksu on samalla Sammatin Sammon, Nummen Kipinän ja Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden järjestämän Toukokuun Kierroksen kolmas ja viimeinen osakilpailu. Porlajuoksun päätteeksi suoritetaan myös koko sarjan palkintojenjako.

 

Osallistumismaksu (kaikki lajit ja sarjat)

 

  • 10 € / ennakkoon 23.5.2019 mennessä
  • 15 € / jälki-ilmoittautuminen

Osallistumismaksu maksetaan tapahtumapaikan kilpailukansliassa käteisellä, kortilla tai Smartumilla (kaikki maksutavat).

 

Palkinnot

 

Erikseen lyhyet ja pitkät matkat:

  • Nopein nainen ja nopein mies
  • Nopein tyttö (alle 16 v.) ja nopein poika (alle 16 v.)

 

Tasainen reitti Lohjanjärven rannalla

 

Porlajuoksun reitin lähtö ja maali sijaitsevat Rantakentän hiekkakentällä, josta se suuntaa kaunista Lohjan järven rantaa pitkin kohti Liessaarta, jossa sijaitsee kääntöpaikka 2,5km kohdalla. 10km juoksijat juoksevat reitin kaksi kertaa. Reitti juostaan pääosin soralla lukuunottamatta n. 500m asfalttiosuutta. Juoksureitti on tasainen eikä sisällä suuria korkeuseroja. Ohessa reittikartta.

Lähtö- ja maalialueella sijaitsevat tapahtumatoimisto, WC, suihkut ja pukuhuoneet. Lisäksi alueella on mahdollista ostaa pientä purtavaa.

 

Seuraviestikilpailu

 

Saman seuran kolme parasta sijoitusta, sarjoista riippumatta muodostaa joukkueen. Joukkueen vertailuluku on sen sijoitusten summa. Seura, jonka joukkueiden vertailulukujen summa on pienin voittaa seuraviestikilpailun. Seuralla on oltava joukkuetulos jokaisesta osakilpailusta. Joukkueen kokoonpano voi vaihdella. Muistakaa mainita edustamanne seura ilmoittautumisen yhteydessä.