Syysviuhahdus 27.8.2021

Aplicon Syysmarkkinoiden yhteydessä järjestettävä juoksutapahtuma on kaikille avoin, hyvän mielen viuhahdus Lohjan keskustan kupeessa!

Matkoina on 5 km tai 10 km (kaksi kertaa 5 km lenkki) - reitti ei ole virallisesti mitattu. Opastetulla reitillä on vähän korkesueroja sekä jonkin verran opastajia vilkkaimpien risteyksien kohdalla turvaamassa juoksijoita.

Lähtö tapahtuu klo 17.45 ja juoksun vahvistaminen sekä juoksunumeroiden nouto Aplicon pihalta Kisakansliasta tehdään klo 15.30 alkaen juoksupäivänä. Ajanotto tehdään jokaiselle juoksunumerolle ja numerot on palautettava juoksun jälkeen Kisakansliaan.

Ilmottautuminen tapahtuu joko Aplicolla jäsentenpalvelussa tai Aplicon tiskillä. Sen lisäksi ilmoittautua voi alla olevalla lomakkeella. Maksu LUUn tilille FI66 5236 0420 1066 97. Maksaessasi osallistumismaksua kirjoita viestikenttään "Syysviuhahdus".

Osallistumismaksu on 5 € Aplicon ja Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden jäseniltä, 10 € muilta. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista Aplicolla 27.8 klo 16:15-17:15, maksu tällöin 10 € kaikilta. Maksutapoina käyvät myös Smartum -setelit ja -ePassi Aplicolla maksettaessa.

Parhaat juoksijat palkitaan, mies ja nainen molempien matkojen osalta - myös paras juoksuasu huomioidaan erikoispalkinnolla!

Juoksu on omalla vastuulla!

Ilmoittautuminen Syysviuhahdukseen:

Ilmoittautuminen (sarja ja matka) *