Haastetta Kunniakierrokseen!

21.5.2023

Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden jokakeväinen Kunniakierroskeräys on käynnissä ja perinteiset Kunniakierros Cooperit juostaan Harjun kentällä lauantaina 27.5. Klo 12.00 nuorten urheilijoiden Cooper, sitten tukijoukkojen Cooper ja lopuksi n. 12.30 Haaste Cooper.

Tukijoukkojen Cooperissa pääsevät kaikki halukkaat 15€ Kunniakierroslahjoitusta vastaan tekemään virallisen Coopertuloksen. Juoksusta saa diplomin ja tulosta tehdessään pääsee hyödyntämään LUU:n tavoitevauhtisia jäniksiä - kunhan ei lopu jänikset kesken (ja ovat tarpeeksi virkeitä pyydettyihin vauhteihin). Haaste Cooper on ollut tarjolla jo muutamana vuonna, muttei vielä ole ottanut tuulta siipiensä alle.

Haastetta haastamaan

LUU:n Puheenjohtaja lupaakin lahjoittaa 10€ jokaisesta loppuun asti toteutuneesta haasteesta Kunniakierroskeräykseen. Haaste Cooperin idea on yksinkertainen: haasta ystäväsi joko juoksemaan tai lahjoittamaan: lahjoita sinä, niin minä juoksen - juokse sinä, niin minä lahjoitan - ja Cooperin 12 minuuttiahan voi taittaa kävellenkin, jos kunnonkohotuskuuri on vasta alkamaisillaan.

Haasteista pääsee ilmoittamaan LUU:n nettisivuilla - haasta täälä - haasteen voi myös ilmoittaa paikanpäällä.

Paljon puhumme lasten ja nuorten liikunnan tärkeydestä - tässä on yksi tilaisuus toimia arkisena innostajana ja mahdollistajana ruohonjuuritasolla. Kunniakierroskeräys on osa LUU:n vuotuista varainkeruuta ja kun harrastusmaksut pyritään pitämään mahdollisimman alhaisina ovat juuri varainkeruuvarat niitä, jotka voidaan suunnata olosuhteiden ja tarjonnan kehittämiseen.

Kunniakierroskeräyksessä ei kerätä käteistä rahaa, vaan Suomen Urheiluliitto lähettää lahjoittajalle sovitunsuuruisen laskun. Keräyksen tuotosta valtaosa tuoloutetaan keränneille seuroille - 41 vuoden aikana yli 33 miljoonaa euroa. Minimilahjoitus keräyksessä on 15€.

huom! huom! Jäähallin parkkipaikka ja hiekkakenttä on la 27.5. varattu Lohjanjärven ympäripyöräilyn pysäköinnille ja ensimmäiset pyöräilijät saapunevat maaliin juuri kun aloittelemme Coopereita, joten käytetään Neidonkeitaan parkkipaikkoja ja ollaan silmät tavallistakin valppaampina liikenteessä.