Jesse Kettunen ja Lilli Lindgren seuraennätyksiin Turussa

23.2.2020

Turun Urheiluliiton kansallisissa juniorihallikilpailuissa 22.2.2020 kilpaili yhdeksän Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden 11-13-vuotiasta urheilijaa.

P13-sarjassa Jesse Kettunen avasi kilpailupäivänsä ottamalla 60 metrin aitajuoksussa suorastaan murskaavan voiton kahden sekunnin erolla seuraavaksi tulleeseen Naantalin Löylyn Viljami Launoseen. Jessen tulos 9.55 on paitsi hänen oma halliennätyksensä, myös seuraennätys, 13-vuotiaiden kauden kärkitulos ja kaikkien aikojen ikäkausitilastossakin sijalla 18.

Hyvä vire jatkui myös pituushypyssä ja kuulantyönnössä. Pituudesta tuli voitto ennätystuloksella 4,85 ja kuulasta kakkossija niin ikään omalla ennätyksellä 10,30. Heti Jessen perään, kuulantyönnön kolmanneksi, sijoittui Lauri Loikkanen tuloksella 8,65.

T13-sarjan tytöistä seuraennätykseen ylsi Lilli Lindgren, joka kilpaili korkeushypyssä itseään pari vuotta vanhempien T15-sarjassa. Oma ennätystulos 1,33 toi kilpailusta viidennen sijan.

- Lilli teki todella perusvarman kisan, vaikka joutui hyppäämään korkeutta ja pituutta samanaikaisesti, kehuu mukana ollut seuran nuorisopäällikkö Mikke Jaakkola - Aivan varmasti mennään vielä tällä kaudella korkeammallekin.

P11-sarjassa Voitto Säilä teki onnistuneet suoritukset ja oman ennätyksensä kaikissa kolmessa lajissaan: 60 metrillä, korkeudessa ja kuulassa. 60 metrillä Voitto juoksi oman ennätyksensä 9,60 jo alkuerässä ja kuittasi sillä itselleen paikan B-finaaliin, jossa viilattiin ennätyksestä vielä neljä sadasosaa voittoajalla 9,56.

- Kaiken kaikkiaan todella hyvä kisapäivä kaikilta, Mikke Jaakkola jatkaa. - Lähes kaikki ylsivät omiin ennätyksiinsä ainakin jossain lajissa ja yhteishenki oli hyvä.

Kaikki LUU:n urheilijoiden tulokset: