Markus Sereniukselle kaksi mitalia viikonlopun SM-halleista. Simo Laine 300 metrillä viides.

24.2.2020

Markus Serenius otti ensimmäiset kaksi SM-mitaliaan viikonlopun nuorten SM-halleista Helsingistä. Ensimmäisenä kilpailupäivänä haaviin jäi pronssimitali M17-sarjan 800 metriltä ajalla 2.01,68 PB. Sunnuntaina mitali kirkastui hopeiseksi 1500 metrillä, jossa Markus paransi samalla roimasti ennätystään lukemiin 4.17,73.

- Aivan hurjan loppukirin juoksu! Viimeiset 200 metriä tultiin 30 sekunnin pintaan, kommentoi Markusta valmentava Alexander Holthoer.

M17-sarjan 300 metrillä Simo Laine sijoittui lähes 40 juoksijan joukosta hienosti viidenneksi juoksemalla ennätyksensä tuntumaan ajalla 36,57. Pronssimitali jäi vain kolmen kymmenyksen päähän.

17-22-vuotiaiden SM-kilpailuissa nähtiin kaikkiaan viisi Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden edustajaa. Ainoana naisena mukana ollut Helmiina Raninen karsiutui 60 metrillä hiuksenhienosti välieristä.