TJS 2. Talvikelissä

13.12.2023

Lohjan Talvijuoksusarjan toisessa osakilpailussa oli varsin kirpakka pakkaskeli. Väylälle pakkautunut lumi ei ollut onneksi liippaantunut liukkaaksi, eikä sitä ollut hankalan paljoa, mutta yhtäkaikki: näillä keleillä ei juoksija kimmoisuudestaan pääse paljoa nauttimaan - jauhavat dieselit menettävät vauhdistaan vähiten.

Suhteellisesti kovinta vauhtia pidettiin vitosen ja kilometrin matkoilla, mielenkiintoisimmat kamppailut taas käytiin sarjojen ulkopuolella kun kympillä N40 sarjassa juokseva Endurancea edustava ultrajuoksija Maria Westerlund ja LUUta edustava Tuukka Seger olivat liki samanvauhtiset - maalissa Tuukka ykkösenä yhdentoista sekunnin erolla. Kolmella kilometrillä oli vielä tiukempaa: T15 sarjassa kilpaileva Greta Aarnio piti kuin pitikin P13 sarjalaisen Raiku Ristiniityn takanaan - kisa kiritytti kelpo aikoihin 13.52 ja 13.53. Nopeimpana kolmosella maaliin tuli Karkkilan Poikien T13 sarjalainen Jasmin Hallenberg ajalla 13.33.

Tulokset täällä ja pieni kuvasarja otsikolla: Odottelua, viuhahduksia ja jälkilöylyjä maalilinjalla  täällä