UUDY:n pm-junnuotteluista neljä mitalia - Jesse Kettuselle pika-aitojen piiriennätys

24.8.2020

Uudenmaan piirin ottelumestaruudet ratkottiin 25.8.2020 Riihimäellä. T11-sarjan neliottelussa kilpailun voiton vei Meea Kettunen pistein 1077. Sarja sisälsi lähes 2 m/s vastatuuleen juostun oman ennätyksen 60 metrin aidoissa sekä 11-vuotiaiden seuraennätystä sivuavan tuloksen 133 korkeudessa. Paria vuotta vanhempi isoveli Jesse Kettunen puolestaan nappasi P13-sarjan viisiottelusta hopeaa sarjalla, joka sisälsi niin ikään hurjassa vastatuulessa juostun ennätyksen 9,14 60 metrin aidoissa. Tulos on Uudenmaan piiriennätys ja edelleen myös ikäluokan kauden kärkitulos.

Hopeasijoille kilpailussa ylsivät myös Joa Härmä (P10-neliottelu, 964 p.) ja Beea Lehtovuori (T9-neliottelu, 618 p.). P9-sarjan neliottelussa Leo Sinisaari juoksi päätöslajissa, 800 metrillä, ylivoimaiseen voittoon tuloksella 2.52,72. Loppupisteet eivät aivan riittäneet palkinnoille, mutta neljäs sija on 20 osanottajan kilpailussa silti hieno saavutus.

Kaikki LUU:n tulokset