Vakuutukset

Urheilu ja liikunta on luonteeltaan toimintaa, jossa voi sattua ja tapahtua - niin harjoitellessa kuin kilpaillessakin. Harjoitusten sisältö ja olosuhteet pyritään luomaan sellaisiksi, että loukkaantumisriski jäisi pieneksi. Kuitenkin muu rasitus, palautumisen tila, väsymys, sairaudet, vanhat tai puutteellisesti parantuneet aiemmat vammat, väärät tai vialliset varusteet yms. ovat kuitenkin esimerkkejä tekijöistä, jotka voivat altistaa vahingoille.

LUU:n toimintaan osallistumalla hyväksyt, että harjoittelu ja kilpailu tapahtuu omalla vastuullasi. Harrastemaksuihin ei sisälly vakuutusta. Näin ollen jokaisen on suositeltavaa huolehtia omasta vakuutusturvasta.

Suomen Aikuisurheiluliitto (SAUL) on neuvotellut aikuisurheilijoiden hankittavaksi harjoitus- ja kilpailutoiminnan kattavan OP:n Sporttiturva-vakuutuspaketin. Lisätietoja tästä vakuutuksesta saa SAUL:n verkkosivustolta http://saul.fi/.

Vakuutuksen voi saada myös SUL:n A-lisenssin yhteydessä. Katso lisää täältä: http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit