Länsi-Uudenmaan Urheilijat ry

Perustettu: 1991
Osoite: Tehtaankatu 9, 08100 Lohja
Pankkiyhteys: Uudenmaan Osuuspankki
Tilinumero: FI66 5236 0420 1066 97
Y-tunnus: 1053751-4

Sähköposti: toimisto@luusport.fi

FB/IG/SC: @luuyleisurheilu

Yleisurheilun lajiseura, lohjalainen liikuttaja

Vuonna 1991 perustettu Länsi-Uudenmaan Urheilijat, eli LUU, on perustamisestaan lähtien ollut alueen johtava yleisurheiluseura ja lohjalainen liikuttaja. Yleisurheilu on perinteisesti ollut Lohjalla yksi suuria urheilulajeja ja LUU jatkaa näitä kunniakkaita perinteitä. Koko 2000-luvun ajan yleisurheilulisenssien lukumäärä LUU:ssa on ollut vuosittain 250-400 kpl.

Yleisurheilu on koko perheen urheilua ja LUU:ssa motto ”vauvasta vaariin, muksusta mummoon” toteutuu. LUU:n säännöllisesti toimivat harrastajaryhmät alkavat 3-vuotiaista, kaikki nuoret harjoittelevat tasonsa mukaisesti ja aikuiset urheilevat omissa harrasteryhmissään - juoksukouluissa ja veteraaniurheilussa. Oikeastaan koko toiminnan perusta ovat urheilevat, liikunnalliset perheet.

Keskeistä LUU:n toiminnassa on junioriurheilu. LUU on ollut Nuori-Suomi Sinettiseura vuodesta 2002 alkaen ja sittemmin Tähtiseura. LUU:n tavoitteena on antaa kaikille lapsille mahdollisuus liikunnan iloon. Jo yli 15 vuotta LUU:n Sporttivaunu on kiertänyt kortteleita, kouluja ja päiväkoteja järjestäen ohjattua urheilua lapsille. Keväinen Korttelikisa on muutamaa välivuotta lukuun ottamatta kerännyt yli kahden vuosikymmenen ajan vuosittain satoja lapsia kortteleissa juoksemaan. Vuosittain tuhannet alueen lapset kokevat LUU:n järjestämänä yleisurheilun iloa.

Kehitämme tarjontaa kysynnän ja omien resurssiemme mukaan, jotta voimme jatkossakin tarjota eri-ikäisille vielä moninaisempia mahdollisuuksia liikkua yleisurheillen sekä valmennuksen että kuntoliikunnan tasolla.


Huippu-urheilua

LUU:n tavoitteena on antaa lapsille positiivisia liikuntaelämyksiä sekä kasvattaa ja valmentaa lahjakkaat nuoret urheilun huipulle. LUU:n nuoret urheilijat ovat voittaneet kymmeniä Suomen mestaruusmitaleita ja menestyneet myös kansainvälisesti. Samuli Vasala oli seuran ensimmäinen huippu-urheilija ja hänen jälkeensä on LUUssa kasvanut useita mestareita.

Visiomme

Länsi-Uudenmaan Urheilijat tarjoavat monipuolista liikuntaa sekä huippu-urheilua ikään katsomatta ympäri vuoden. Takaamme jokaiselle alueemme lapselle ja nuorelle sekä varttuneemmalle väestölle mahdollisuuden harrastaa yleisurheilua.

LUU kehittää toimintaansa alueemme ihmisten terveiden elämäntapojen ”ankkurina”. Yksi osa tätä kehitystä on seuramme laajasta nuorisotoiminnasta nousevat kansainvälisilläkin kilpakentillä menestyvät kilpailijat. LUU kehittyy alueemme terveyden tavarataloksi.

Näin sen teemme

Hyvä tapahtuu vain laajalla yhteistyöllä. LUU työskentelee hyvässä yhteistyössä kaikkien alueen liikuntajärjestöjen ja terveydenedistämisen ammattilaisten ja aktiivien kanssa.

Arvomme:

Yleisurheilun iloa kaikille

Tavoitteellisesti menestystä tukeva

Hyvinvointia kaikille ikään katsomatta

Yhteistyöllä  yhteisöllinen


Länsi-Uudenmaan Urheilijat toivottaa teidät kaikki lämpimästi mukaan seuramme toimintaan!