Yleisurheilukoulut ja liikuntaleikkikoulut

Länsi-Uudenmaan Urheilijat on aina perustanut toimintansa laadukkaaseen lasten liikuntaleikkikoulu- ja yleisurheilukoulutoimintaan. Koulut toimivat ympärivuotisesti. Harjoitukset sisältävät monipuolista ja hauskaa perusliikuntaa pelien, leikkien ja erilaisten harjoitteiden siivittämänä. Monipuoliset perustaidot antavat pohjan kaikenlaiselle liikkumiselle ja taitojen oppimiselle. Iän karttuessa harjoittelua voi jatkaa juuri niin tavoitteellisesti, kuin itse haluaa - aina huippu-urheilun vaiheeseen saakka.

Perustietoa yleisurheilusta ja harrastamisesta löydät Yleisurheilijan käsikirjasta (lataa alta pdf), jota on jaossa myös painettuna kentällä aina kausien alussa.

» Katso talvikauden 2023-2024 vakioajat täältä
» Ilmoittaudu mukaan tästä

Tervetuloa tutustumaan! Aina kaksi maksutonta kokeilukertaa.

Liikunnan voi aloittaa jo alle 3-vuotiaana Liikuntaleikkikoulussa ja jatkaa yleisurheilukoulujen kautta nuorisovalmennukseen. Nuorimpien harjoituksissa keskitytäänkin yleisurheilun sijaan lapsen eri kasvuvaiheissa tärkeisiin liikunnan perustaitoihin, kuten hyppäämiseen, heittämiseen ja juoksemiseen. Yleisurheilukouluissa harjoitellaan jo yleisurheilulajeja, leikkimieltä unohtamatta! Harjoitukset jatkuvat ympäri vuoden - kesällä ollaan Harjun urheilukentällä ja talvella koulujen liikuntatiloissa.

Liikuntaleikkikoulut:

LLK 1 (alle 3 v.) 

LLK 2 (4-5 v.)

LLK 3 (6 v.)

Yleisurheilukoulut:

YU 1 (6-9 v.)

YU 2 (10-15 v.)

Miten mukaan?

Ota yhteyttä toimisto@luusport.fi ja sovi maksuttomista tutustumiskerroista. Lisätietoja antaa myös valmennuspäällikkö Juha Heinänen p. 044 999 7072, valmennus@luusport.fi

» Voit myös ilmoittautua suoraan tästä