Ohjeet tapahtumaan osallistuville

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä Kilpailukalenterin kautta 20.7.2020 mennessä. Ilmoittautuminen netin kautta edellyttää, että henkilöllä on voimassaoleva SUL:n yleisurheilulisenssi.

» https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25493

Ilmoittautumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautumismaksu maksetaan ilmoittautumisesta, ei kilpailemisesta, eli maksua ei palauteta, mikäli urheilija ei pääsekkään kilpailemaan.

Kilpailukanslia

Erillistä kilpailukansliaa ei kilpailuissa ole, mutta infopisteen mahdollisia kysymyksiä varten löydät maalikamerakopin yhteydestä, katsomon vierestä. Tarvittaessa ole puhelimitse yhteydessä kilpailunjohtajaan p. 044 999 7072.

Aikataulu

Alustavat aikataulut löytyvät täältä. Huomioithan ne ilmoittautuessasi. Aikataulu on rakennettu siten, että yhdessä sarjassa kilpaileva urheilija voisi osallistua mahdollisimman moneen lajiin. Päällekkäisyyksiä emme kuitenkaan täysin voi välttää.

Juoksut ohjaavat kilpailua. Ole aina juoksujen osalta aikataulun mukaisesti paikalla ja seuraa myös kuulutuksia. Mikäli joku kenttälaji on kesken niin sovi lajijohtajan kanssa omista kilpailusuorituksistasi. Pyrimme olemaan joustavia.

Kilpailunumerot

Kilpailunumeroita käytetään vain pitkillä juoksumatkoilla (yli 800m sekä T/P9 400m) ja numerot jaetaan osallistujille noin 15 minuuttia ennen lähtöä kisan lähtöpaikalta.

Urheilija kiinnittää kilpailunumeron rintaan. Numerot kerätään juoksun jälkeen pois. Jos kilpailet useammalla kestävyysmatkalla, numero jaetaan erikseen jokaiseen starttiin, joten palauta numero jokaisen juoksusi jälkeen!

Palauttamattomasta kilpailunumerosta lähetämme 10 € laskun seuralle.

Osanoton varmistus

Erillistä osanoton varmistusta ei tarvitse tehdä. Juoksulajeissa eräjaot tehdään ilmoittautumisen päätyttyä. Tämän jälkeen ne ovat nähtävissä kilpailun live-tulospalvelun sivulla. Mikäli juoksija ei ilmaannu lähtöpaikalle riittävän ajoissa, rata jää tyhjäksi. Kenttälajien osanoton varmistus tehdään kilpailupaikalla noin 15 minuuttia ennen lajin alkua.

Omien heittovälineiden käyttö

Omien heittovälineiden käyttö on sallittua, mutta ne pitää tarkastuttaa viimeistään 30 minuuttia ennen lajin alkua mittauspisteessä, katsomorakennuksen takana.

Kilpailijoiden omat heittovälineet ovat kilpailun aikana kaikkien kilpailijoiden käytettävissä. Seipäät tarkastetaan kilpailupaikalla.

Pukutilat & yleisö-wc

Urheilijoille varatut pukuhuoneet sijaitsevat jäähallilla, urheilukentältä katsottuna vasemmassa päädyssä. Yleisö-wc: käynti jäähallin pääsisäänkäynnistä oikealle.

Jatkoonpääsy eri lajeissa 

Huom! Alla olevasta poiketen, vuonna 2020 kaikki juoksut suoraan loppukilpailuina! Miesten ja naisten 100 metrillä kaikki saavat juosta kaksi erillistä juoksua.

Sileillä pikamatkoilla (40-100m) on alkuerät 9-15 -sarjalaisille. Näissä lajeissa finaaliin selviytyy alkuerien kahdeksan (8) nopeinta. Mikäli sarjassa on juoksijoita kahdeksan tai vähemmän, kilpailu juostaan suoraan loppukilpailuna, kuitenkin alkuerän aikataulun mukaisesti. N/M 17/19/22 -sarjojen juoksut juostaan suoraan loppukilpailuina.

Pituussuuntaisissa hypyissä ja heitoissa on kaikissa sarjoissa kolme alkukilpailukierrosta, jonka jälkeen kahdeksan parasta jatkavat finaalikierroksIlle (3+3).

Rimankorotukset korkeussuuntaisissa hypyissä löytyvät täältä

Valmentajat, huoltaja ja vanhemmat

Urheilukenttä on vain kilpailua ja kilpailijoita sekä toimitsijoita varten. Valmentajat, huoltajat tai vanhemmat voivat antaa ohjeita kilpailijoille kentän aidan ulkopuolelta. Pikajuoksuissa on erillinen alue, johon juoksijat kutsutaan erä kerrallaan. Mahdolliset lasten vanhemmat poistetaan alueelta välittömästi pillin vihellyksen jälkeen.

Palkintojenjako

Kunkin lajin kolme parasta palkitaan. Kenttälajien osalta kolme parasta ilmoitetaan heti lajin päättyessä, ja nämä urheilijat siirtyvät palkintojenjakopaikalle lajitoimitsijan johdolla. Juoksulajien osalta kolme palkittavaa kuulutetaan palkintojenjakoon, johon urheilijoiden tulee saapua välittömästi. Palkintojenjako ja sen kokoontumispaikka (palkintokorokkeen viereinen teltta) sijaitsevat etusuoran maalin puoleisessa päädyssä juoksuradan sisäpuolella. Mikäli urheilija on estynyt tulemasta palkintojenjakoon (toinen laji meneillään), voi hänen edustajansa tulla noutamaan palkinnon tai se voidaan noutaa palkintojenjaon kokoontumispaikalta myöhemmin - kuitenkin saman kilpailupäivän aikana.

Ensiapu

Ensiaputeltta sijaitsee etukaarteessa palkintojenjako teltalla (EA-henkilöt kiertelevät myös kentällä).

Pitkät heittolajit – turvallisuus

Pitkien heittolajien (keihäs, kiekko ja moukari) osalta kaikkien urheilijoiden tulee noudattaa seuraavia turvallisuusohjeita:

  • Harjoitusheittoja saa tehdä vain varsinaiselta heittopaikalta lajijohtajan/toimitsijan valvonnassa ja ohjauksessa.
  • Kukaan urheilija ei saa itse mennä noutamaan heittovälinettä. Sen hoitavat vain toimitsijat siten kuin lajijohtaja heitä ohjaa.
  • Kilpailun aikana harjoitusheittojen suorittaminen nurmikentällä on kielletty. Urheilija ei saa itse mennä noutamaan heittovälinettä. Heittolajien sektorireunojen ulkopuolelle on rakennettu sulkutolpista ja lippusiimoista alue, jonka sisäpuolella voivat liikkua vain kyseisen lajin toimitsijat. Myös muilla osin viheriötä liikuttaessa (esim. siirryttäessä toiselle suorituspaikalle) on noudatettava erityistä varovaisuutta.

Kahvila

Kahvila palvelee teltassa, joka sijaitsee katsomon päädyssä. Tarjolla kahvia, virvokkeita, urheilujuomia, leivonnaisia, makeisia sekä grillimakkaraa. Kahvila on auki koko kisojen ajan. Maksun voi suorittaa käteisellä tai kortilla.


Tulospalvelu

Live-tulokset löytyvät kilpailun aikana osoitteesta http://live.tuloslista.com - tarkka linkki julkaistaan kilpailua edeltävänä päivänä.

Ajo-ohje kilpailupaikalle

Harjun urheilukeskus sijaitsee osoitteessa Runokatu 1, Lohja