Maksut ja jäsenyys

Henkilöjäsenyys 40 € / vuosi

Pelkäksi henkilöjäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä: toimisto@luusport.fi.

Perhejäsenyys 100 € / vuosi

Perhejäseniksi voi ilmoittaa samassa taloudessa asuvat henkilöt. Tällöin seuran jäsenmaksu laskutetaan kokonaissummana, joka kattaa kaikki perheenjäsenet.

Omatoimisesti harjoittelevan toimintamaksu 180/360 € + jäsenmaksu

Alle 23-vuotiaiden maksu on 360 € ja sitä vanhempien 180 €. Omatoimisesti harjoittelevan toimintamaksu sisältää edustusoikeuden ja seuran omien kilpailujen sekä pm-, am- ja SM-kilpailujen ilmoittautumismaksut sekä mahdollisuuden käyttää seuran harjoitustiloja ja -vuoroja tilan niin salliessa (käytöstä sovittava etukäteen). 

Kannatusjäsenyys (valitsemasi summa)

Kannatusjäseniä voivat kerätä kaikki jäsenemme ja nämäkin tuotot ohjataan lyhentämättömänä harrastustoiminnan tukemiseen sekä harrastusmaksujen kohtuullisena pitämiseen. Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa yksityinen henkilö, yritys tai yhdistys.

» Liity kannatusjäseneksi tästä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Harrastusmaksut

Eri ryhmien harjoittelu- ja valmennusmaksut löydät ryhmien omilta sivuillta:

» Liikuntaleikkikoulut ja yleisurheilukoulut
» Kilparyhmät
» Henkilökohtainen valmennus


Miten maksut määräytyvät?

  • Maksun perusteena on ilmoittautuminen ryhmään.
  • Mikäli et käy harjoituksissa, mutta et peruuta osallistumistasi, laskutamme. Sillä meidän on varattava ilmoittautuneiden mukainen määrä ohjaajia ja välineitä.
  • Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisen, se tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@luusport.fi (peruutus tulee tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen seuraavan kauden alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50% seuraavasta kausimaksusta).