Seura-asuja jälleen tilattavissa

Sekä harjoituksiin että kilpailuihin soveltuvat, laadukkaat Nonamen valmistamat seura-asut ovat jälleen tilattavissa. Kaikissa seuran tunnuksilla varustetuissa vaatteissa (takit ja paidat) on 10 kappaleen minimitilauserä, joten olemme rajoittaneet tilattavien tuotteiden valikoimaa varmistaaksemme tilausten toteutumisen. 

Tässä erässä ovat tilattavissa vain alla listatut tuotteet. Huomioithan, että mallivaatteiden värit eivät vastaa nyt tilattavia, vaan LUU:n oman printin näet täältä.

Huom! Hinnat riippuvat tilausmääristä, joten varaudu pieneen korotukseen alla mainituista, edellisen tilauskierroksen hinnoista!

Seuran omalla printillä:

  • Tekninen T-paita, unisex n. 38 €, malli: Running T-Shirt
  • Juoksutakki, unisex n. 75 €
  • Tyttöjen hihaton kisapaita n. 42 €, malli: Wo's Long Top

Nonamen varastotuotteet (ei painatusta eikä määrärajoitusta):

Näitä tilataan vain, mikäli kysyntää on runsaasti:


Tilaus 8.11.2020 mennessä

Valitse tilaamasi tuotteen kohdalta haluamasi koko alasvetovalikosta. Mikäli haluat jotain tuotetta useamman kappaleen tai kahta eri kokoa, voit antaa tarkemmat tiedot vapaamuotoisesti lisätietokenttään. 

Tilaus on sitova ja samalla syntyy myös maksuvelvollisuus tilaamiisi tuotteisiin. Tuotteet laskutetaan alkuvuodesta ja luovutetaan vain maksettua maksua vastaan.

Huomioithan, että tilaus on sitova. Jos tilaat tuotteen, olet velvollinen myös maksamaan sen. Tilaukset laskutetaan etukäteen alkuvuodesta ja tuotteet luovutetaan vain maksettua maksua vastaan.