LUU:n Kunniakierros 

Pidetään yhdessä lohjalainen nuorisourheilu voimissaan!

Kunniakierroksessa emme kerää käteistä rahaa tai suoria pankkisiirtoja, vaan lahjoittajan yhteystiedot ja lahjoitussumman. Välitämme lahjoittajien tiedot Suomen Urheiluliitolle, jolla on rahankeräyslupa. Suomen Urheiluliitto lähettää lahjoittajalle laskun ja tulouttaa summasta valtaosan takaisin LUU:lle.

Voit kirjata hankkimiesi lahjoitusten tiedot paperiselle keräyslistalle, joita saat seuran työntekijöiltä esimerkiksi harjoitusten yhteydessä - Sporttivaunusta. Voit myös itse tulostaa lomakkeita tästä. Palautettuasi keräyslistan seuran työntekijälle tämä toimittaa tiedot eteenpäin laskutukseen. Lahjoittajien tiedot eivät tule julkisiksi.

Voit myös ryhtyä superkerääjäksi ilmoittamalla siitä osoitteeseen toimisto@luusport.fi ja lataamalla itsellesi Kunniakierros-mobiiliapplikaation Kunniakierros.fi sivujen alalaidan Google Play tai App Store ikonista. Mobiiliapplikaatiolla pääset välittämään hankkimiesi lahjoittajien tiedot eteenpäin ja voit lähettää SUL- muotoiltuja lahjoittajakutsuja sähköpostitse.


"Kunniakierros Cooper" Harjun kentällä 

klo 12.00 - Urheilijoiden testi Cooperit - kannusta urheilijoita ja tue toimintaa joko kertalahjoituksella tai lupaamalla lahjoitus jonkin Cooperistin tai harjoitusryhmän tai koko LUU:n juostujen kierrosten mukaan.

klo 12.15 - "Tuki Cooper" - osallistumismaksuna Kunniakierroslahjoitus (minimi 15€), virallinen tulos, mahdollisuus hyödyntää tavoitevauhtista jänistä ja diplomi suorituksesta.

klo 12.30 - "Haaste Cooper" - haasta juoksemaan lupaamalla lahjoittaa tai lahjoittamaan lupaamalla juosta.

klo 13.00 - Isokenkäisten Cooper

Haasta mukaan keräykseen!

Jos haluat mukaan tapahtumassa viimeisenä juostavaan "Haaste Cooperiin" ilmoita jo tehdystä haasteesta allaolevalla lomakkeella. Voit haastaa haastettevasi juoksemaan luvaten tukisumman hänen juoksustaan tai tukemaan pyytäen tukea omalle juoksullesi - kaikki joko kertalahjoituksena tai juostujen kierrosten mukaan... ja kävellenkin käy!

LUU ei välitä haasteita, vaan tässä ilmoitetaan jo tehdystä ja vastaanotetusta haasteesta. Julkiset haasteet julkaistaan tapahtumaa edeltävinä viikkoina LUU:n nettisivuilla ja luetaan tapahtuman kenttäkuulutuksissa. Haasteen toteutuminen ja lahjoitus kirjataan tapahtumassa.

Ja tänäkin vuonna parhaat kerääjät palkitaan kauden päättäjäisissä!