LUU:n Kunniakierros 

Pidetään yhdessä lohjalainen nuorisourheilu voimissaan!

Kunniakierroksessa emme kerää käteistä rahaa tai suoria pankkisiirtoja, vaan lahjoittajan yhteystiedot ja lahjoitussumman. Välitämme lahjoittajien tiedot Suomen Urheiluliitolle, jolla on rahankeräyslupa. Suomen Urheiluliitto lähettää lahjoittajalle laskun ja tulouttaa summasta valtaosan takaisin LUU:lle.

Voit kirjata hankkimiesi lahjoitusten tiedot paperiselle keräyslistalle, joita saat seuran työntekijöiltä esimerkiksi harjoitusten yhteydessä - Sporttivaunusta. Voit myös itse tulostaa lomakkeita tästä. Palautettuasi keräyslistan seuran työntekijälle tämä toimittaa tiedot eteenpäin laskutukseen. Lahjoittajien tiedot eivät tule julkisiksi.

Voit myös ryhtyä superkerääjäksi ilmoittamalla siitä osoitteeseen toimisto@luusport.fi ja lataamalla itsellesi Kunniakierros-mobiiliapplikaation Kunniakierros.fi sivujen alalaidan Google Play tai App Store ikonista. Mobiiliapplikaatiolla pääset välittämään hankkimiesi lahjoittajien tiedot eteenpäin ja voit lähettää SUL- muotoiltuja lahjoittajakutsuja sähköpostitse.

Ja tänäkin vuonna parhaat kerääjät palkitaan kauden päättäjäisissä!