Sportmixer-Junnuliiga

Sportmixer-Junnuliiga on v. 2004 ja myöhemmin syntyneille urheilijoille tarkoitettu seuran sisäinen pistekilpailu, jossa kilpaillaan aktiivisuudella ja monipuolisuudella.

Junnuliigassa on kaksi sarjaa, henkilökohtainen ja ryhmien välinen sarja. Voittajat palkitaan Urheiluvälineliike Sportmixerin lahjakorteilla.

Säännöt 

(päivitetty 3.5.2019):

 1. Junnuliiga-pisteitä kerätään alla olevassa taulukossa mainituista kilpailuista. Taulukon ulkopuolisista kilpailuista ei saa osallistumis- ja tulospisteitä.

 2. Osallistumispisteitä saa 1p./laji jokaisesta lajista, johon kilpailija on osallistunut alla olevan taulukon kilpailuissa.Otteluissa osallistumispisteitä saa 1p./ottelu, ottelun lajeista ei saa erikseen osallistumispisteitä.

 3. Tulospisteitä saa seuraavasti:
  • Tulospisteet lasketaan lajiryhmittäin: Ryhmä1: pika- ja aitajuoksut, Ryhmä2: hypyt, Ryhmä3: heitot, Ryhmä4: kestävyyslajit, Ryhmä5: ottelut.

  • Jokaisen lajiryhmän tulospisteitä saa seuraavasti: A-luokka =5p., B-luokka=3p. ja C-luokka=1p. 
   » Tulospisteiden rajat löydät täältä

  • Esimerkki tulospisteiden pistelaskusta: Urheilija saa Itsenäisyyspäivän kisojen korkeushypyn (Ryhmä2: hypyt) tuloksella 5p. Sama urheilija saa Tampere Junior Indoor Gamesin pituushypyn (myös Ryhmä2: hypyt) tuloksella 3p. Näistä jää voimaan Itsenäisyyspäivän kisojen 5 pistettä hyppyjen tulospisteiksi. Pisteitä ei siis lasketa yhteen, vaan ainoastaan paras lajipistemäärä per lajiryhmä merkitsee.

  • Otteluissa voi saada tulospisteitä sekä ottelun kokonaispisteistä että ottelun lajien tuloksista.

  • Tulospisteiden maksimimäärä on 5 lajiryhmää x 5p = 25p.

 4. Mahdollisesta kauden päätteeksi voimaan jäävästä seuraennätyksestä urheilija saa 3p. / taitomerkkitaulukon mukainen laji (kaikki kauden kilpailut huomioidaan). Myös ylipitkän radan tulokset huomiodaan, mutta kuitenkin sellaisella rajauksella että esim. 600m ennätys ylipitkällä radalla ja 200m radalla huomioidaan vain kerran, jos urheilijalla molemmat ennätykset.

 5. Urheilijan ei tarvitse ilmoittaa pisteitä itse, vaan ne lasketaan seuran toimesta.

Ryhmäkohtaisessa sarjassa kunkin ryhmän urheilijoiden pisteet lasketaan yhteen, joten jokaisen urheilijan osallistuminen on tärkeää!

Junnuliigassa palkitaan kauden paras ryhmä ja kuusi henkilökohtaisen kisan parasta!


» Pistepörssi