Aikuisurheilijat kisasivat Lohjalla

6.7.2020

LUU järjesti viikonloppuna 4.-5.7. aikuisurheilijoille kansalliset tuloskilpailut Harjun urheilukentällä. Lauantaina sää ei suosinut sen enempää pikajuoksijoita kuin kenttälajien suorittajiakaan, sunnuntaina sen sijaan tehtiin loistavia tuloksia auringonpaisteessa ja myötäisissä tuulissa. Erityisen tyytyväisiä suorituksiinsa olivat 200 m juosseet naiset, joista kaikki juoksivat vähintäänkin kauden parhaansa, osalla tulos oli myös henkilökohtainen ennätys! Myötätuuli tässä erässä oli ihanteellinen, +1,4 m/s.

Virallisten lajien lisäksi kilpailtiin myös 100m takaperinjuoksussa ja saappaanheitossa. Saappaanheitto saavuttikin suuren suosion, kilpailuun ilmoittautui kaikkiaan 9 henkilöä. Heittotekniikoita oli yhtä monta kuin heittäjiä. Tiukassa kisassa voiton vei LUUn valmennuspäällikkö Juha Heinänen tuloksella 26,98.

Kisoissa nähtiin lopulta yhteensä 75 urheilijaa ja 117 lajisuoritusta. Osa ilmoittautuneista jätti osallistumisen lauantain haastavien sääolosuhteiden vuoksi. Seuraavia suurempia järjestettäviä aikuisurheilukilpailuja odottaessa tällainen tuloskilpailu oli mielekäs ja innostava järjestää ja ehkä sille olisi kysyntää vaikka vuosittain!

Tanja Liski LUU, Riikka Honkanen VSVU, Leena Tenhu JKU, Sari Pikkarainen JanJa sekä Ida Hellman LUU 200 m juoksun jälkeen.