Aikuisurheilijoille menestystä vauhdittomien hyppyjen SM-kilpailuista

5.2.2024

Viisi Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden aikuisurheilijaa osallistui viikonloppuna Suomen Aikuisurheiluliiton vauhdittomien hyppyjen SM-kilpailuihin Lahdessa. Kisat käytiin perinteiseen tapaan kolmiotteluna, joka sisälsi vauhdittoman pituuden, korkeuden ja kolmiloikan.

Paavo Reilson voitti M55-sarjan kilpailun pistein 2573 p. Hän voitti kaikki yksittäiset lajit tuloksin: kolmiloikka 8,22 m, korkeus 145 cm ja pituus 2,96  m.

Päivän toinen kultamitalisti oli N65-sarjan Tuija Varsala, jonka voittotulos 2877 p. koostui 6,11 m kolmiloikasta, 104 cm korkeudesta ja 2,05 m pituudesta. Varsala sijoittui jokaisessa lajissa kakkoseksi, mikä riitti kuitenkin kokonaispisteissä mitattuna kilpailun voittoon.

M60-sarjassa Kari Pohjola jäi niukasti hopealle pistein 2517. Hän voitti sekä kolmiloikan että pituuden, mutta jäi korkeudessa Vihdin Viestin Petri Koranderille 8 cm, mikä riitti viemään otteluvoiton 16 pisteen erolla Vihtiin.

Naisista Heidi Tuomisto sijoittui N40-sarjan kilpailussa pronssille tuloksella 1881 p ja Sanna Westerberg N55-sarjassa viidenneksi pistein 2473 p.

Suomen Aikuisurheiluliitto ry (SAUL) on aikuisurheilijoiden valtakunnallinen kattojärjestö, jonka jäsenseurojen piirissä urheilee yli 10 000 yli 30-vuotiasta aikuisurheilijaa.

 


 

Mukaan aikuisten yleisurheiluun?

Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden aikuisten yleisurheiluryhmä on matalan kynnyksen harrastusryhmä, jossa voit kehittää yleistä liikunnallisuuttasi ja ominaisuuksiasi monipuolisesti. Tavoitteesi voi olla puhtaasti kuntourheilussa, mutta halutessasi tie on auki aina maailmanmestaruuksiin asti.

Ryhmällä on harjoituksia noin viidesti viikossa, mutta kukin osallistuu niihin oman elämäntilanteensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Harrastusmaksu on 45 €/kk + seuran jäsenmaksu 40 € kerran kalenterivuodessa.

Harrastus sopii jokaiselle perusterveelle aikuiselle, joka haluaa kehittää itseään. Voit omata aiempaa liikunta- tai yleisurheilutaustaa, mutta välttämättä et sitä tarvitse. Lajitekniikoiden harjoittelu tuo täysin uuden, mielenkiintoisen kulman esimerkiksi juoksuharrastuksen oheen!

Tutustu meihin ja ota yhteyttä: https://www.luusport.fi/aikuisurheilu/ | sanna.westerberg69@gmail.com