Hallikausi jatkui vahvasti itsenäisyyspäivän kisoissa - seuraennätykset Jesse Kettuselle sekä Elli ja Helmi Paanaselle

7.12.2019

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Itsenäisyyspäivän kisoissa Espoon Otaniemessä tehtiin jälleen kolme uutta seurannätystä. P12-sarjan 60 metrin aidoissa Jesse Kettunen juoksi ainoana alle 10 sekunnin ja otti reilun voiton ikäsarjan kauden kärkituloksella 9,88. T12-sarjassa Elli Paananen kohensi myös 60 metrin aitojen ennätystään ja sijoittui kilpailun neljänneksi seuraennätystuloksella 10,63. Kolmannesta seuraennätyksestä vastasi Ellin pikkusisko Helmi Paananen, joka voitti T10-sarjan korkeuden ennätyksellään 1,25.

M17-sarjan 60 metrillä Simo Laine sijoittui kolmanneksi ennätyksellään 7,47. Aiempi ennätys rikkoutui jo alkuerissä ajalla 7,53.

P12-sarjan kuulantyönnössä Jesse Kettunen ylitti ainoana 10 metrin rajan ottaessaan sarjan voiton tuloksella 10,19. Tulos on Jessen halliennätys.

T10-sarjassa LUU:n tytöt valtasivat kahteen kertaan palkintopallin. Ensin korkeudessa Helmi Paanasen voittoa täydensi Meea Kettusen kolmossija kauden parhaalla 1,15. Tämän jälkeen molemmat työnsivät vielä kuulassa ennätyksensä. Helmi sijoittui kilpailun kakkoseksi tuloksella 7,47 ja Meea kolmanneksi tuloksella 7,08.

T8-sarjan 40 metrillä Beea Lehtovuori juoksi ennätyksensä 7,21 ja sijoittui 26 tytön joukosta kilpailun neljänneksi.

Kaikki LUU:n tulokset: