LUU:n joukkueille neljä mitalia viestijuoksujen piirimestaruuksista

9.6.2019

Viestijuoksujen Uudenmaan piirimestaruudet ratkottiin 8.6. Riihimäellä. Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden kolmetoista joukkuetta toivat kisoista mukanaan kaksi kultaa ja kaksi pronssia sekä liudan muitakin onnistuneita juoksuja.

T13-sarjan 4 x 600 metrillä LUU:n odotetun kova joukkue (Ellen Telén, Ina Tiainen, Peppi Ehrnsten, Jonna Jäkkö) otti kymmenen joukkueen kilpailussa selkeään voiton tuloksella 7.46,02. Ankkurina juossut Jonna toi joukkueen maaliin lähes viisi sekuntia ennen hopealle yltänyttä Keski-Uudenmaan Yleisurheilun joukkuetta.

Kultamitalin saivat kaulaansa myös T11-sarjan 4 x 50 metrillä Meea Kettunen, Armida Suomi, Veera Joutlahti ja Helmi Paananen, jotka päihittivät muut 11 joukkuetta tuloksellaan 31,93.

Poikien sarjoista saatiin kaksi pronssimitalia. P13-sarjan 4 x 100m joukkue (Lauri Loikkanen, Jesse Kettunen, Anton Sahikallio, Aaron Ruotsala) sijoittui kisan kolmanneksi tuloksella 56,92. Kolmanteen sijaan ylsivät myös P11-sarjan 4 x 50m viestissä Daniel Nylund, Daniel Ehrnsten, Janne Räisänen ja Voitto Säilä tuloksella 31.64.