Serenius ja Laine alittivat 800 metrillä 2 minuutin haamurajan

30.7.2020

M17-sarjan kärkikaksikkomme Markus Serenius ja Simo Laine kuittasivat molemmat tavoitteensa ja päivittivät 800 metrin ennätyksensä ykkösellä alkaviksi. Ensin tämän teki Simo yleisen sarjan aluemestaruuskilpailuissa Vantaalla 22.7. ja Markus tasan viikkoa myöhemmin 17-19 -sarjojen aluemestaruuksissa Helsingissä.

Aluemestaruuskilpailuissa Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden edustus oli tänä vuonna varsin miesvoittoinen. Kisojen sijoittuminen molemmin puolin Lohja Junior Gamesia verotti selkeästi sen huomioarvoa omien urheilijoidemme joukossa.

Yleisen sarjan kilpailuista korjattiin silti kolme mitalia. Simo Laineen 800 metrin ennätystulos 1.59,44 toi hienosti kakkossijan 31 juoksijan joukosta. Hopeamitaliin ylsi myös Markus Serenius 1500 metrin juoksullaan, joka kirjattiin ennätyslukemiin 4.09,00. Mitalikantaan pääsi lisäksi kokenut nelosen aiturimme Santeri Tanner, joka sijoittui pronssille kauden parhaallaan 59.08.