Kevätviuhahdus 26.5.2022

Aplicon Kevätmarkkinoiden yhteydessä järjestettävä juoksutapahtuma on kaikille avoin, hyvän mielen viuhahdus Lohjan keskustan kupeessa!

Matkoina on 5 km tai 10 km (kaksi kertaa 5 km lenkki) - reitti ei ole virallisesti mitattu. Opastetulla reitillä on vähän korkesueroja sekä jonkin verran opastajia vilkkaimpien risteyksien kohdalla turvaamassa juoksijoita.

Lähtö tapahtuu klo 11.45 ja juoksun vahvistaminen sekä juoksunumeroiden nouto Aplicolta kisakansliasta tehdään klo 10.00 alkaen juoksupäivänä. Ajanotto tehdään jokaiselle juoksunumerolle ja numerot on palautettava juoksun jälkeen kisakansliaan. Palkinnot jaetaan Aplicolla klo 13.15.

Ilmottautuminen tapahtuu joko Aplicolla jäsentenpalvelussa tai Aplicon tiskillä. Sen lisäksi ilmoittautua voi alla olevalla lomakkeella. Maksu LUUn tilille FI66 5236 0420 1066 97. Maksaessasi osallistumismaksua kirjoita viestikenttään "Kevätviuhahdus".

Osallistumismaksu on 5 € Aplicon ja Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden jäseniltä, 10 € muilta. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista Aplicolla vielä tapahtumapäivänä klo 10 alkaen, maksu tällöin 10 € kaikilta. Maksutapoina käyvät myös Smartum -setelit ja -ePassi Aplicolla maksettaessa.

Kilpailijoita ei ole vakuutettu, juoksu omalla vastuulla!

Ilmoittautuminen Kevätviuhahdukseen:

Ilmoittautuminen (sarja ja matka) *