Kunniakierros 2023!

11.9.2023

Keräyslistoja täältä - Taustatietoa täältä ja Kunniakierroksen sivuilta.

Lahjoituksia voi kerätä milloin vain - lahjoittajan yhteystiedot (sähköposti) ja lahjoitussumma (minimi 15€) - välitä tiedot LUU:n toimijoille tai toimisto@luusport.fi ja lahjoittaja saa laskun lahjoitussummalleen.

Syksyn keräyksemme huipentuu sunnuntaina 8.10. klo 12.00 Harjun kentällä "Kunniakierros Cooper" tapahtumaan, jossa seuran nuoret juoksevat itselleen Coopertuloksen ja lahjoittajat voivat tapahtumassa osoittaa tukensa juoksijakohtaisesti kierrosten mukaan tai seuralle kaikkien juostujen kierrosten mukaan tai kertalahjoituksena. "Kierroshinnan" tai kertalahjoituksen summan saa lahjoittaja määrittää itse (minimi kokonaissumma 15€).

Myös seuran ulkopuolisten on mahdollista ottaa osaa Cooperiin, jolloin he saavat juoksustaan diplomin ja voivat hyödyntää tavoitevauhtisia jäniksiä - juoksun hintana on Kunniakierroslahjoitus (minimi 15€).

12.00 Urheilijoiden Cooperin testi
12.15 Tukijoukkojen Cooper
12.30 Haastecooper

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠13.00 Isokenkäisten Cooper

Keräys jatkuu vielä LUU:n kauden päättäjäisiin pe 27.10, jolloin julkistamme kokonaistuloksen ja palkitsemme myös kauden parhaat Kunniakierroskerääjät!