Korttelikisat tulevat taas

Päätapahtuman ohessa kaikille avoin Cooperin testi!

Korttelikisojen sarja on kaikille 3-15-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu liikunnallisten hyvän mielen tapahtumien sarja, joka kiertää Lohjan "korttelikentillä", eli asuinalueiden paikallisilla urheilukentillä.

Korttelikisat ovat kaikille maksuttomia. Yleisurheilutaustaa ei myöskään tarvita - ihan kaikki voivat osallistua! Kisoissa suoritetaan helppoja lajeja, kuten juoksuja ja hyppäämistä.

Ei ennakkoilmoittautumisia, tervetuloa suoraan tapahtumapaikoille! Ilmoittautuminen lajeihin klo 17.30-18.00 välillä.

Korttelikisojen aikataulu 2024

Keskiviikkoisin:

  • 17.4. Sammatti (urheilukenttä) klo 18 alk.
  • HUOM! Muuttunut aika! 29.4. Moision kenttä  klo 18 alk.
  • 8.5. Virkkala (urheilukenttä)  klo 18 alk.
  • 15.5. Lehmijärvi (koulun kenttä)  klo 18 alk.

Päätapahtuma Harjun urheilukentällä 19.5.2024 klo 10 alk.

Korttelikisojen päätapahtuma tarjoaa liikunnallista menoa ja meininkiä kaiken ikäisille. 

Lasten kisojen ohella aikuiset pääsevät kellottamaan kuntonsa radalla klo 12 alk. juostavassa Cooperin testissä. Se on perinteinen kestävyystesti, jossa edetään 12 minuutin ajassa niin pitkä matka kuin mahdollista. Tulosten vertailutaulukot löydät esim. täältä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Cooperin_testi

Ilmoittautumiset paikan päällä. Osallistuminen on maksutonta, mutta Cooperin testissä halukkaat voivat tukea nuorisourheilua lahjoittamalla vapaavalintaisen summan SUL:n Kunniakierros-keräykseen (ohjeellinen lahjoitussumma 15 €).

Harjun tapahtumassa mukana myös koko perheen viihdyttäjä Mölyapinat, joka paitsi esiintyy, osallistuu myös kilpailemiseen!