Majoitus

 Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa majoitustiloja hotellihuoneista aina opiskelijasolutyyppisiin ryhmähuoneisiin. Kaikissa majoitustiloissa on suuret ikkunat, joista avautuu alueen monipuolinen luonto. Opisto sijaitsee noin 10 km:n päässä urheilukentältä.

» Lisätietoa Kisakallion hotellimajoituksesta
» Lisätietoa Kisakallion opistomajoituksesta

Perinteikäs hotelli ja ravintola Gasthaus sijaitsee kävelymatkan päässä urheilukentältä.

» Tutustu Gasthausin tarjontaan tästä

Place to Sleep Hotel Lohja tarjoaa raikkaita ja hyvin varusteltuja 1-4 hengen huoneita (myös yksi saunallinen huone), joissa kaikissa on mm. mikro ja vedenkeitin. Kaikki huoneet on remontoitu kesällä 2019. 

» Tutustu Place to Sleepin tarjontaan tästä

Idylisessä Lohjansaaressa sijaitseva Martinpiha vannoo maalaisromantiikan, kodikkuuden ja rauhallisen tunnelman nimeen. 1800-luvun vilja-aitoissa sijaitsevat huoneet on sisustettu uniikisti paikan tunnelmaa mukaillen. Mahdollisuus erilaisiin luontoaktiviteetteihin, mm. kajakkimelontaan Lohjanjärvellä.

» Tutustu Martinpihan tarjontaan tästä

16 kilometrin päässä urheilukentästä sijaitseva kylpylähotelli Scandic Siuntio tarjoaa normaalia edullisemman Standard-huoneiden majoituskiintiön karnevaalivieraille.

1hh: 76 € / vrk
2hh: 93 € / vrk
2hh lisävuoteella: 109 € / vrk

Varaustunnus: BLOH240720

» Tutustu Scandicin tarjontaan tästä

55 kilometrin päässä urheilukentästä sijaitseva Urheiluopisto Kisakeskus Raaseporin Pohjassa tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja vapaa-ajan liikuntaan. Tarjolla on mökkejä, opistotason huoneita ja huoneistoja sekä hostellitason majoitusta.

» Tutustu Kisiksen tarjontaan tästä

Noin 30 kilometrin päässä Lohjan keskustasta ja urheilukentästä sijaitseva Lohja Spa on tunnettu, monipuolinen kylpylähotelli Karjalohjalla, Lohjanjärven rannalla.

» Tutustu tarjontaan tästä