Kestävyysjuoksuryhmä

Ryhmän harjoittelussa keskitytään pitkiin pikajuoksuihin (200m+), keskimatkoihin ja kestävyysjuoksuun. Tavoitteena on sekä kestävyyden että nopeuden kehittäminen. Ryhmä soveltuu 13v. ja sitä vanhemmille urheilijoille, harkinnan mukaan myös hieman nuoremmille.

Kaikille ryhmän urheilijoille laaditaan urheilija- ja lajianalyysien pohjalta suunnitelma sovittuihin tavoitteisiin pyrkimiseksi. Säännöllisen lähivalmennuksen ja seurannan myötä suunnitelmaa toteutetaan ja tarkennetaan. Lisäksi urheilijoille opetetaan tukiharjoittelun (esim. voimaharjoittelu) sisältöjä. Juoksun osalta harjoittelu tapahtuu sekä omaehtoisesti että lähivalmennuksessa. Ryhmän yhteisiä harjoituksia on viikottain kaksi.

Harjoitteluryhmän jäseniltä toivotaan pitkäjänteisyyttä ja edellytetään sitoutumista sekä omaehtoiseen että ohjattuun harjoitteluun, harjoituspäiväkirjan pitoa, asiallista ja hyvähenkistä toimimista ryhmässä sekä aktiivista kilpailemista sovitun kilpailusuunnitelman mukaisesti.

Ryhmän valmennus

Ryhmän kokoonpanosta ja valmennuksesta vastaa LitM, ammattivalmentaja Alexander Holthoer. Hänellä on runsaan 30 vuoden kokemus kaikista yleisurheilun lajiryhmistä.

Maksut

  • Jäsenmaksu 40 € / vuosi
  • Toimintamaksu 300 € / vuosi
  • Valmennusmaksusta sovitaan suoraan valmentajan kanssa

    Jäsenmaksu laskutetaan vuoden vaihteessa. Toimintamaksu laskutetaan kolmessa osassa: loka-, helmi- ja kesäkuussa.

Miten mukaan?

Mikäli haluat mukaan, ota yhteyttä ryhmän valmentaja Alexander Holthoeriin: aholthoer@gmail.com tai p. 045 135 4649.